L’exalcalde de Barcelona advoca per construir un país en xarxa i aprofitar les oportunitats que generen els reptes globals

Una trentena d’empresaris i empresàries del Masnou han participat aquest matí en la jornada Cafè i Empresa, organitzada per l’Ajuntament del Masnou amb l’objectiu de crear un espai de trobada per fer xarxa i compartir reflexions sobre temes d’interès per al teixit productiu del municipi. La trobada, que ha tingut lloc al Club Nàutic, ha significat la represa d’aquests cicles de conferències. Es preveu organitzar-ne quatre cada any. La propera tindrà lloc el 6 de maig i comptarà amb la participació de Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Jordi Hereu, exalcalde de Barcelona, soci fundador de l’empresa IdenCity i actual president d’Hispasat, ha estat el conferenciant de la reunió d’avui. El seu discurs ha abordat de front les múltiples tensions que afronta la nostra societat, com la pandèmia de la COVID-19 i la guerra provocada per l’exèrcit rus a Ucraïna. Davant d’aquest panorama tan negatiu, Hereu ha lloat els fòrums de diàleg com la jornada Cafè i Empresa, perquè generen “una intel·ligència col·lectiva que permet gestionar les amenaces, però també aprofitar les grans oportunitats que es presenten”. Per exemple, “la pandèmia ha obligat a accelerar la necessitat de posar en pràctica les grans transformacions que ja estaven presents a l’agenda global de la darrera dècada”. Entre altres temes, Hereu es referia als objectius de desenvolupament sostenible, el canvi climàtic, la transició energètica, la connectivitat digital, la lluita contra les desigualtats i la transformació urbana.

Veure la notícia i galeria d’imatges 

Comparteix