Es poden presentar candidatures entre el 31 d’agost i el 29 de setembre

L’Ajuntament del Masnou convoca l’11è Premi d’Emprenedoria Jove, que atorgarà 4.000 euros al projecte empresarial que aconsegueixi la millor valoració del jurat. A més a més, hi ha la possibilitat de concedir una menció especial valorada en 1.500 euros. Qui l’aconsegueixi rebrà assessorament professional per millorar la viabilitat i les possibilitats d’èxit del projecte i 6 mesos d’allotjament al Centre d’Empreses Casa del Marquès.

El termini per presentar candidatures s’obrirà el 31 d’agost i es tancarà el 29 de setembre. S’han de formalitzar per Internet. Es poden consultar tots els detalls que cal saber per tramitar-les a www.elmasnou.cat/emprenedoria-jove-2023. Entre altres continguts, s’hi poden trobar les bases de la convocatòria, que especifica els documents que cal aportar i els requisits que s’han de complir. Els més rellevants són els següents:

  • Edat màxima de la persona promotora del projecte o administradora de la societat: 35 anys. Si n’hi ha més d’una, han de complir aquest requisit un mínim del 50% d’elles.
  • Han de ser projectes empresarials que no estiguin encara en funcionament o que s’hagin posat en marxa els darrers dos anys (període 2021-2023).
  • Hi ha d’haver vinculació amb el Masnou, ja sigui perquè la persona promotora hi resideix o perquè el projecte hi té la seu social o l’activitat empresarial. De nou, s’aplica el criteri del 50% si hi ha més d’una persona promotora.

Un cop de mà

Les persones que vulguin suport per presentar la candidatura del seu projecte poden contactar amb el Centre d’Empreses Casa del Marquès per obtenir-lo, mitjançant l’adreça electrònica casadelmarques@elmasnou.cat.

A més a més, es recomana participar en el programa formatiu “Emprèn amb èxit. Tallers per a consolidar la teva idea de negoci”. Consta de quatre sessions independents, que abordaran continguts diferents i que tindran lloc els dies 12, 14, 19 i 21 de setembre. Qui hi tingui interès, pot assistir a una sessió, a algunes o a totes. La data límit per a inscriure-s’hi és el 4 de setembre. Pot apuntar-s’hi qualsevol persona interessada a treballar el pla d’empresa del seu projecte, però les places, si s’omplen, s’atorgaran prioritàriament a les persones que vulguin presentar-se al Premi d’Emprenedoria Jove.

Consulta el resum de les bases específiques reguladores del premi d’emprenedoria jove 2023 en el següent enllaç:

Bases_PremiEmprenedoriaJove_2023

Comparteix