La inauguració del Centre d’Empreses Casa del Marquès, aquest dissabte 31 de maig, ha posat de manifest el compromís i el suport de totes les administracions amb les persones emprenedores del municipi. L’encarregat d’obrir l’acte oficial d’inauguració ha estat el regidor de Promoció Econòmica, Quim Fàbregas, que ha assegurat que “avui és un dia important per al Masnou”, ja que la posada en marxa d’aquest equipament és un símbol dels esforços de l’Ajuntament del Masnou, especialment, però també dels d’Alella i Teià, així com de la Diputació de Barcelona i la Generalitat, per dur a terme un projecte de reforç i consolidació del teixit empresarial del territori. El regidor ha fet incidència en la voluntat que el Centre d’Empreses esdevingui un punt de referència per a totes aquelles persones que volen engegar un projecte empresarial o que ja en tenen un en marxa. Igualment, Fàbregas ha reconegut i ha agraït la tasca de l’Equip de Govern anterior, especialment de l’exalcalde, Eduard Gisbert, i l’exregidor de Promoció Econòmica, Artur Gual, que van engegar el projecte i van donar-hi suport perquè fos una realitat.

D’altra banda, el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, ha remarcat la importància de la col·laboració i la “lleialtat” de les diferents administracions per desenvolupar projectes com el Centre d’Empreses, especialment en moments econòmics i socials difícils. Amb iniciatives com aquesta, segons Civil, es fomenta l’esperit emprenedor i es demostra que la millor manera de treballar és unint esforços, com ho han fet els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià.

En la seva intervenció, l’alcalde del Masnou, Pere Parés, ha manifestat la seva satisfacció i ha assegurat que la vila ha aconseguit un projecte no només engrescador per a un sector econòmic tan important com el de les persones emprenedores, sinó perquè també s’ha aconseguit fer realitat amb el suport i el consens de tothom. Pere Parés ha remarcat que ha estat un projecte engegat per l’Equip de Govern anterior, però fet realitat pel consistori actual, amb el suport de totes les forces polítiques que el formen.

L’últim a intervenir ha estat el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que ha agraït la “invitació per participar d’un acte tan important com la posada en funcionament del Centre d’Empreses Casa del Marquès”. El conseller ha explicat que aquest acte és una mostra del que es pot aconseguir quan es treballa plegats, però també s’ha referit a altres iniciatives de suport i foment a l’activitat empresarial que encara no es poden dur a terme per l’excessiva centralització de l’Administració actual. En aquest sentit, ha remarcat la importància del procés en què es troba immersa Catalunya. En un altre ordre de coses, el conseller també ha volgut fer explícit el seu rebuig a la violència, en clara referència als esdeveniments recents succeïts al voltant del desallotjament de Can Vies, i a la presència de la vintena de persones que s’han manifestat davant el Centre d’Empreses per manifestar el seu rebuig davant la presència del conseller.

A l’acte hi han assistit un bon nombre de representants del consistori actual i de diverses administracions, com la Diputació, els ajuntaments de la comarca, el Consell Comarcal i la Generalitat, a més d’empresaris i persones emprenedores de la vila i la comarca. A la tarda, les persones que ho han volgut han pogut visitar l’equipament dintre de la jornada de portes obertes organitzada.

Comparteix