L’alumnat de cinquè de l’Escola Ocata torna a participar, aquest curs 2018-2019, al projecte  formatiu “Cultura Emprenedora a l’escola”, promogut per la Diputació. Com a novetat d’aquest curs, s’afegeix l’Escola Lluís Millet al projecte.

El projecte vol fomentar la cultura emprenedora i les competències bàsiques a les escoles i, per aquest motiu, al llarg del curs escolar, com en les ocasions anteriors, l’alumnat del centre educatiu crearà i gestionarà una cooperativa amb el suport de la comunitat educativa, l’administració i d’altres agents socials del municipi. Properament, els escolars visitaran el Centre d’Empreses Casa del Marquès.  

L’Escola Ocata, en el marc del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, ja va ser reconeguda el curs 2015-2016  amb el X Premi Conviure a Catalunya per la seva cooperativa Ándele ándeleee. Els i les alumnes van treballar les competències bàsiques (des de matemàtiques, els nous llenguatges digitals o l’expressió artística fins a aspectes com l’autoestima) i la cultura emprenedora (van aprendre a crear una cooperativa i les gestions que això comporta). L’objectiu de l’empresa creada va ser produir pinyates i articles de festa inspirats en el folklore mexicà. Enguany.

Comparteix