L’enginyer Josep Pujal ha estat el guanyador de la tercera edició dels Premis d’Emprenedoria @elmasnou_jove2015, lliurat el divendres 31 de juliol a l’Ajuntament del Masnou. Pujal ha rebut el guardó de mans de la regidora de Promoció Econòmica, Sílvia Folch, pel seu projecte empresarial del sector de les noves tecnologiesHappycomputing, fundat juntament amb el seu soci i també enginyer, Albert Gil, ambdós amb una dilatada experiència en el món de la programació. El Premi d’Emprenedoria estableix una única categoria de participació: el Premi Emprenedor o Emprenedora Jove 2015, dotat amb un import econòmic de 6.000 euros, que Pujal haurà de destinar al projecte empresarial.

Happycomputing ofereix serveis de consultoria i gestió de sistemes, infraestructures d’alta computació i desenvolupament de software amb l’objectiu d’ajudar a grups científics en l’àmbit de la recerca.  Els dos membres del jurat presents a l’acte – el tercer, Ferran Peiró, tècnic del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, ha excusat la seva presència- , Jordi Bacaria, director de J3B3 Economics i expert en desenvolupament econòmic i emprenedoria, i Jordi Castillo, consultor d’estratègia i management, han coincidit en la qualitat del projecte guanyador així com també en la viabilitat de tots els projectes presentats en aquesta edició. Per la seva part, el guanyador acompanyat pel seu soci, ha tingut paraules d’agraïment per a l’organització i ha volgut remarcar la gran utilitat dels Tallers per emprendre que l’Ajuntament va posar a disposició dels participants d’aquesta edició, que van consistir en itineraris formatius per analitzar la viabilitat del projecte i transformar la idea de negoci en realitat mitjançant el pla d’empresa.

Enguany s’ha comptat amb la participació d’altres tres emprenedors masnovins: Oriol Lugo, Paula Giovagnoli i Judit Martínez. Oriol Lugo va presentar un projecte dins l’àmbit dels serveis sanitaris; Paula Giovagnoli, un per donar un servei integral de nutrició i preparació física; i Judit Martínez, un projecte de comercialització de productes tèxtils de disseny propi a partir d’endevinalles.

Aquest premi que assoleix la tercera edició, té l’objectiu d’incentivar l’esperit emprenedor entre el jovent de la vila tenint en compte aquelles iniciatives empresarials que contribueixen a l’ús dels recursos productius del Masnou, la generació de llocs de treball, l’aplicació de mesures d’igualtat d’oportunitats i l’aplicació de polítiques de responsabilitat social i mediambiental.

Comparteix