L’11 d’abril s’inicia el termini per a presentar les sol·licituds als ajuts municipals per a aquest 2022.

El passat 24 de març de 2022, la Junta de Govern Local va aprovar una nova convocatòria d’ajuts destinades a fomentar l’economia local i a consolidar el teixit productiu, així com a impulsar el mercat de treball al municipi durant aquest 2022. La convocatòria, que tindrà una dotació total de 90.000 euros, inicia el termini per presentar les sol·licituds dilluns 11 d’abril i finalitzarà el divendres 24 de maig, un cop s’ha publicat l’anunci de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), avui, 8 d’abril.

Les persones interessades poden concórrer a les línies d’ajut següents:

  • Línia 1. Inversions en locals: L’objecte de les subvencions és fomentar la realització d’inversions per ampliació, adequació i millora de locals comercials, de serveis o industrials situats al terme municipal del Masnou, per tal de contribuir a la consolidació del teixit productiu local i al  desenvolupament econòmic i comercial del municipi.
  • Línia 2. Establiment i posta en marxa d’activitats empresarials: L’objecte de les subvencions és fomentar l’autoocupació i l’emprenedoria al Masnou mitjançant l’atorgament de subvencions a persones físiques o jurídiques que hagin posat en marxa una nova activitat empresarial al municipi. 
  • Línia 3. Creació d’ocupació. L’objecte de les subvencions és afavorir la contractació laboral de persones en situació d’atur, inscrites al Servei Local d’Ocupació (SLO) de l’Ajuntament del Masnou per empreses del municipi.
  • Línia 4. Promoció comercial i digitalització: L’objecte de les subvencions és impulsar actuacions que contribueixin a la millora dels mecanismes de promoció comercial per a la captació de clients, i en particular la participació en esdeveniments firals al Masnou, i a la digitalització dels negocis del municipi.

Les empreses beneficiàries d’aquests ajuts poden presentar un sol·licitud per a cadascuna de les línies i poden optar als imports màxims individuals de subvenció:

Línia Quantia màxima individualitzada
Línia 1. Inversions en locals 1.500,00 €
Línia 2. Establiment i posta en marxa d’activitats empresarials 3.000,00 €
Línia 3. Creació d’ocupació 2.000,00 €
Línia 4. Promoció comercial i digitalització 1.000,00 €

Podeu consultar tota la informació i la documentació relativa al tràmit en aquest enllaç.

Per aclarir els dubtes que puguin anar sorgint amb la presentació de les sol·licituds, s’ha preparat una sessió presencial informativa sobre la convocatòria el proper dilluns 25 d’abril de 13:30 a 15 h. La sessió tindrà lloc a l’Auditori de la Casa del Marquès i cal inscripció prèvia a través del correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat.

A la següent infografia teniu un resum amb la informació més destacada de la convocatòria:

 

 

Comparteix