Un programa de suport a empreses amb potencial de creixement

Des del Centre d’Empreses de la Casa del Marquès, com a agent referent del teixit empresarial del territori,  us fem difusió d’aquest programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Davant les dificultats a les que us heu enfrontat les empreses del territori en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. L’objectiu del programa és revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i treballar palanques claus per afrontar aquesta situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització i l’organització empresarial adaptades al nou context; així com una nova palanca (la de finançament) per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Les 497 empreses que han participat en les deu edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials al web www.acceleraelcreixement.com.

Aquest programa està adreçat a empreses de la província de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts.

El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall el programa Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Les candidatures es podran presentar fins el 13 de juny de 2022 per correu electrònic mitjançant el Formulari d’inscripció.

També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb el Centre d’Empreses de la Casa del Marquès a través de la bústia de correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat o en el telèfon 93 540 43 32.

 

Comparteix