El dimecres 25 de febrer s’ha donat llum verda al portal de locals buits del Masnou, gràcies a la col·laboració d’immobiliàries de la vila i l’Ajuntament. 

La posada en marxa d’aquest nou portal té com a objectiu donar a conèixer els diferents locals comercials lliures del Masnou a la ciutadania en una mateixa plataforma única i gratuïta. La finalitat és que aquest instrument pugui ser una eina d’utilitat, àgil i fàcil d’utilitzar des de qualsevol lloc, especialment per les persones que estan pensant en iniciar un negoci en el municipi. 

En aquest portal es pot trobar informació en un format de fitxes de cada local amb les característiques principals i més interessants. Entre d’altres coses es podrà conèixer el tamany,  la zona/barri on està situada, veure una fotografia, el contacte, etc.

A més a més, també s’enllacen aquelles pàgines o informació complementària que pot ser d’utilitat: una presentació breu del Masnou, Assessora’t al Centre d’Empreses, tràmits i gestions a l’Ajuntament del Masnou, les dades de contacte per a més informació, etc.

L’accés a aquesta nova eina es realitza a través del, ja conegut, directori comercial www.elmasnouactiu.cat  (menú superior) o a travès d’aquest enllaç

Comparteix