El passat dimarts 25 de novembre a les 10.30h el Centre d’Empreses Casa del Marquès va rebre la visita de la classe de 5è de primària de l’Escola Ocata, acompanyats pel director de l’escola i per la seva tutora.

Quim Fàbregas, regidor delegat de Promoció Econòmica, va donar la benvinguda als nois i noies i els va fer una visita guiada per la Casa del Marquès.

A continuació va començar l’acte de presentació del programa Cultura Emprenedora a l’Escola que es va fer a l’auditori de la Casa del Marquès. El regidor Quim Fàbregas va exposar el funcionament i els objectius del programa i Noemí Condeminas, regidora delegada d’Ensenyament, va valorar positivament la participació de l’Escola Ocata amb la seva posada en marxa. És la primera vegada que es realitza al Masnou aquest programa promogut per la Diputació de Barcelona.

Posteriorment, Robert Arasa, representant de l’empresa Carvings i guanyador del II Premi d’Emprenedoria Jove del Masnou, va explicar la seva idea de negoci i la seva experiència emprenedora que ha posat en marxa amb l’assessorament tècnic del Centre d’Empreses. Després alguns nois van poder fer algunes preguntes interessants al Robert.

Seguidament, l’Alcalde del Masnou Pere Parés, el regidor Quim Fàbregas i la regidora Noemí Condeminas van escoltar a les tres representants de la classe de 5è, que els van dir que ja han constituït la seva cooperativa anomenada “Món Creatiu”, que estaven dissenyant els productes de creació manual i que estaven aprenent moltes coses que cal fer per crear un negoci.

L’acte va finalitzar amb una reflexió sobre l’esperit emprenedor dels masnovins i masnovines, que va fer l’Alcalde Pere Parés, i amb un diàleg informal amb els alumnes de l’Escola Ocata que van acomiadar-se molt contents i animats.

 

Comparteix