Aquest diumenge 20 de març, l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, i el regidor de Promoció Econòmica, Artur Gual, van presentar el projecte de creació d’un centre de negocis i empreses que s’ubicarà a la Casa del Marquès. El projecte comptarà amb tots els elements necessaris per dinamitzar la vida econòmica del Masnou, entre els quals es preveu encabir una sala auditori amb capacitat per a 70 persones, 16 espais modulars, 5 sales de reunions, 1 sala de videoconferències, 4 sales de formació i 1 cafeteria. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és crear un espai per facilitar sinergies professionals i evitar que professionals i emprenedors que viuen al municipi marxin fora del Masnou.

L’alcalde va explicar que amb aquesta proposta es volen donar resposta a dues demandes: d’una banda, oferir un salt qualitatiu a l’oferta actual de Promoció Econòmica que hi ha al municipi –que està entre els tres millors departaments municipals de Promoció Econòmica del Maresme– i, de l’altra, trobar un ús adequat a un equipament municipal que no tenia una aplicació ferma per dinamitzar la vida social de l’entorn i promoure l’activitat econòmica en una zona del Masnou destinada intensivament a usos residencials. D’altra banda, el regidor Artur Gual va explicar que aquest centre es destinaria a tres grans grups: a persones emprenedores, autònomes i empreses. Gual també va explicar-ne el pressupost, que és de 854.000 euros, el 25 % dels quals seran sufragats per l’Ajuntament, mentre que el 75% es cobrirà amb subvencions dels fons FEDER (Fons Europeus per al Desenvolupament Regional, 50%) i la Diputació (25%).

D’altra banda, en el marc de les sessions de Cafè i empresa, el 22 de març es va presentar el projecte de creació del centre de negocis i empreses Casa del Marquès a representants del teixit empresarial i industrial del municipi. L’alcalde i el regidor de Finances van detallar les característiques de la iniciativa a les persones que, per la seva activitat, podrien estar interessades a participar-hi.

Comparteix