Aquest mes d’octubre i novembre iniciem una nova programació d’accions formatives adreçada a persones emprenedores i empreses.

Totes les formacions s’impartiran de manera presencial al Centre d’Empreses Casa del Marquès i no tenen cap cost per a les persones participants.

Les formacions que es realitzaran són les següents:

 1. 20 COSES QUE ELS AUTÒNOMS HAN DE SABER I NINGÚ NO ELS EXPLICA

A càrrec Yolanda Presa Alamillos

Objectiu de la formació:

 • En els últims anys estem sent receptors d’una gran quantitat de normatives que afecten a l’esfera del treball autònom. De tots els aspectes que regulen aquestes lleis, hi ha alguns que poden passar desapercebuts o que, fins i tot, poden quedar eclipsats per altres grans titulars però que, no obstant això, són aspectes que si no es coneixen no poden arribar a gaudir-se o a evitar-se. Aquest taller tracta d’abordar aquestes qüestions problemàtiques perquè la persona autònoma estigui informada per endavant i, arribat el cas, sàpiga com actuar.
 • Les persones participants trobaran resposta o dubtes que, en algun moment de l’operativa del seu dia a dia, s’han arribat a plantejar.

A qui va dirigida la formació:

Persones empresàries individuals o professionals autònomes amb la seva empresa en funcionament. Qualsevol persona interessada a aprofundir en les diferents temàtiques dels autònoms.

Durada: 8 h

Dates: 4 i 13 d’octubre 

Horari: de 15.30 a 19.30 h

Modalitat: Presencial

 1. COM POSAR PREUS ALS MEUS PRODUCTES O SERVEIS

A càrrec d’ Eulàlia Balañà

Objectiu de la formació:

 • Ensenyar i donar eines a les persones emprenedores per fixar els preus i veure com aquesta decisió afecta la viabilitat de la idea de negoci.
 • Conèixer la diferència entre preu i valor, els diferents sistemes per determinar el preu de venda.
 • Entendre les fórmules per a fixar els preus dels productes o serveis i saber calcular el marge brut comercial.

A qui va dirigida la formació:

Persones emprenedores que tinguin un projecte o una idea empresarial o petites empreses que comencin la seva activitat siguin industrials, de serveis, comerç i Ecommerce.

 Durada: 4,5 h 

Data: 13 d’octubre

Horari: de 9.30 a 14.00 h

Modalitat: Presencial

 1. CONSTRUEIX UNA BONA IDEA DE NEGOCI A TRAVÉS DEL MÈTODE FOCUS I EL DESIGN THINKING

A càrrec de Jordi Puigdellívol Clarà

Objectiu de la formació:

 • Conèixer i capacitar en el Mètode Focus i el Design Thinking per aportar innovació al projecte emprenedor.
 • Si no es disposa d’una idea prèvia, treballar els fonaments per arribar a generar una idea o solució innovadora sòlida i amb potencial.
 • Si ja es disposa d’una idea prèvia, fer un pas enrere per després fer un salt endavant. Millorar la idea inicial, tant en solidesa com en potencial innovador.

A qui va dirigida la formació:

Persones emprenedores, inquietes i obertes, amb ganes d’aprendre a generar projectes emprenedors que siguin innovadors, sòlids i amb potencial.

 Durada: 8 h

 Dates: 19 i 20 d’octubre

 Horari: de 9.30 a 13.30 h

 Modalitat: Presencial

 1. PRESENTA ELS TEUS IMPOSTOS PER INTERNET I ESTALVIA TEMPS I DINERS

A càrrec de Yolanda Presa Alamillos

Objectiu de la formació:

 • L’objectiu del taller és que les persones autònomes professionals i les microempreses a través l’elaboració d’un cas pràctic adquireixin una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per la seu electrònica de l’Agència Tributària, per dotar-les d’una major autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalvia’ls-hi costos d’administració.

A qui va dirigida la formació:

Persones empresàries individuals i/o autònomes professionals independents, que tinguin interès a conèixer la mecànica dels seus impostos o que hagin realitzat el taller d’”Aspectes fiscals i comptable que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci” i vulguin aprofundir en la part pràctica de la presentació dels seus impostos.

Durada: 8 h

Dates: 22 i 23 de novembre

Horari: de 9.30 a 13.30 h

Modalitat: Presencial

 

PER A TOTES LES FORMACIONS CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. PLACES LIMITADES!

Per inscriure’t, consulta les formacions a l’agenda.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Casa del Marquès trucant al  93 554  43 32 o bé al 93 557 17 71, o per correu electrònic casadelmarques@elmasnou.cat

Aquesta acció està subvencionada per la Diputació de Barcelona

Comparteix