El Ministerio de Industria, Comercio y Turismo amb ENISA i la EOI (Escuela de Organización Industrial) ha llençat la primera edició d’aquest programa adreçat a startups i projectes emprenedors de recent creació de l’àmbit industrial.

Aquest es gratuït i durant cinc mesos les persones emprenedores seleccionades compartiran un espai de treball comú virtual, a través d’una plataforma online en la que es desenvoluparan, a més, diferents tallers virtuals.Les persones emprenedores comptaran també amb una tutorització-mentoring individual en la que, una persona experta assignada acompanyarà a la persona emprenedora des de l’inici del seu projecte fins a la seva posada en marxa.

Una vegada finalitzat el Programa les persones emprenedores participaran en el Demoday, on tindran la possibilitat de presentar els seus projectes davant de les persones expertes, les persones emprenedores d’èxit i els/les possibles inversors/es, així como relacionar-se amb els/les diversos/es agents de l’ecosistema d’emprenedoria.

Requisits

  • Persones emprenedores focalitzades en emprenedoria industrial que tinguin un projecte empresarial en fase inicial o amb menys de 18 meses de creació abans de la seva incorporació al Programa.

 

Dates: octubre 2020-març 2021
Seu: Espai de treball col·laboratiu virtual

 

Informació i inscripcions:

cwindustrial@eoi.es

La convocatòria continua oberta fins el 28 de gener de 2021 ja que encara hi ha places disponibles

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el FSE en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

Comparteix