El proper 8 de juliol a les 12h, a l’auditori del Centre d’Empreses la Casa del Marquès, tindrà lloc l’acte de presentació del Programa Reempresa, que quedarà implementat fruit del conveni entre la CECOT, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament del Masnou.

En aquest acte hi intervendràn a més de l’Alcalde del Masnou, Sr. Pere Parès, i el Regidor de Promoció Econòmica, Sr. Joaquim Fàbregas, el vicepresident de la Diputació, Sr. Ferran Civil, i el president de la CECOT, Sr. Antoni Abad. 

Reempresa és un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció. La persona que reemprèn agafa el testimoni en la gestió d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. Aquesta persona aporta a l’empresa una renovadora línia d’actuació i l’anterior persona propietària aconsegueix rendibilitzar el negoci que vol deixar de gestionar, venent-lo i ajudant a fer viable el seu futur.

Reempresa és un mercat de transmissió d’empreses amb l’objectiu d’evitar el tancament de negocis viables per motius no econòmics. La Reempresa manté l’empresa en funcionament salvaguardant els llocs de treball, les instal·lacions, els clients i proveïdors, i donant valor a tota la història, especialment a l’esforç desenvolupat en la creació i creixement de l’empresa.

Amb la signatura d’aquest conveni el Centre d’Empreses Casa del Marquès esdevé un punt d’assessorament i de mediació entre els cedents que volen vendre les seves empreses i els reemprenedors que les volen adquirir. 

Per a més informació, podeu consultar el web www.reempresa.org

Si voleu assistir a la presentació, cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç.  

Comparteix