El Centre d’Empreses Casa del Marques ofereix, per als propers mesos, diverses accions formatives gratuïtes adreçades a les persones que han engegat el seu propi projecte empresarial o bé ho estan pensant. La primera sessió es dedicarà a les modificacions introduïdes per la Reforma Fiscal del 2015 i, especialment, a aquells factors que afecten directament a les petites empreses. Serà el dimarts 16 de febrer, a la tarda (de 15.30 a 19.30 h), i portarà per títol La reforma fiscal 2015: Com afecta a autònoms i al petit empresariat.

La segona sessió formativa està prevista per al 18 de febrer i abordarà les barreres internes que de vegades frenen la iniciativa de les persones que voldrien crear la seva pròpia empresa. Amb la formació es pretén transmetre il·lusió pel projecte i orientar per descobrir els àmbits en què l’emprenedor es pot posicionar amb èxit. El títol de la sessió és Atreveix-te a emprendre: si vols, pots! i durarà 4 hores (de 10 a 14 h).

Un cop creada l’empresa, és imprescindible mantenir una bona relació amb l’entorn i amb altres empreses, per saber com formar part d’un teixit empresarial cohesionat, el Centre d’Empreses ofereix el curs NetworKing Express Pro. Serà el 25 de febrer, amb una sessió de 3 hores (de 16.30 a 19.30 h).

Ja en el mes de març, la formació prevista s’ocuparà de la manera com es poden generar idees de negoci que s’adaptina la realitat personal de la persona emprenedora i de l’entorn. Es farà en dues sessions de 3 hores (de 10 a 13 h), l’1 i el 3 de març, amb el títol: Com aprendre a generar idees de negoci.

Per conèixer les possibilitats de negoci a Internet, s’ha programat el curs Vull aprendre per Internet, però, per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce. Se’n faran dues sessions, el 8 i el 10 de març (de 15.30 a 19.30 h).

Seguint a la xarxa, les comunitats virtuals estan demostrant que ofereixen moltes possibilitats per fer crèixer el propi projecte empresarial. Des de la Casa del Marquès s’aposta decididament per posar a l’abast de les persones emprenedores les eines i recursos per aprofitar aquest sector. En aquesta línia, s’ofereix la formació Treu el màxim partit a LinkedIn! Com pots optimitzar el teu perfil? Serà el 5 i el 7 d’abril (de 15.30 a 19.30).

Comparteix