Benvolguts i benvolgudes,

Ens adrecem a vosaltres des de la Regidora de Promoció Econòmica per informar-vos que s’ha posat en marxa un nou recurs dins de l’espai virtual Promoció Econòmica Respon, que ja us vam presentar fa  unes setmanes, formant part de la pàgina web Casa del Marquès.

En aquest espai Promoció Econòmica Respon – Ocupació  trobareu informació actualitzada diàriament sobre els serveis a persones treballadores en situació d’atur o en actiu, formacions adreçades a la millora de l’ocupabilitat i la recerca de feina, i també totes les mesures de suport econòmic i sociolaborals, que s’estan implantant des de les diferents administracions, per ajudar a fer front a la crisi sanitària derivada del Covid-19.

També trobareu un formulari on podeu fer consultes personalitzades. L’equip tècnic del Servei Local d’Ocupació de la Regidoria de Promoció Econòmica us respondrem en menys de 24 hores.

Aprofitem per recordar-vos que des de la Regidoria seguim treballant i ens podeu contactar als correus electrònics habituals:

– Servei Local d’Ocupació: serveiocupacio@elmasnou.cat
– Centre d’Empreses Casa del Marquès: casadelmarques@elmasnou.cat
– Serveis a empreses i persones emprenedores: p.economica@elmasnou.cat
– Comerç i mercats: comerc@elmasnou.cat

Esperem que us sigui d’ajuda.

 

Salutacions cordials,

Regidoria de Promoció Econòmica

Ajuntament del Masnou

Comparteix